• 021.9349
  • office@irbisguardgrup.ro

Monitorizare-Interventie

Monitorizarea presupune preluarea permanenta a semnalelor transmise de sistemul local de alarma catre dispeceratul Irbis Guard Grup si gestionarea acestora in functie de tipul evenimentului transmis. Dispeceratul Irbis Guard Grup permite monitorizarea oricarui tip de sistem de alarma cu posibilitatea de a conecta un numar nelimitat de abonati, sistemele de alarma fiind monitorizate de operatori dispeceri avizati conform legii 333/2003.

Dispeceratul Irbis Guard Grup permite monitorizarea oricarui tip de sistem de alarma cu posibilitatea de a conecta un numar nelimitat de abonati, sistemele de alarma fiind monitorizate de operatori dispeceri avizati conform legii 333/2003.

Operatorii dispeceri interpreteaza fiecare tip de semnal primit de la sistemele monitorizate actionand in conformitate cu procedurile de interventie rapida, astfel, dispozitivul de interventie va fi adaptat tipului de alarma: efractie, panica, incendiu.

Presupune deplasarea rapida a echipajelor de interventie la obiectivul monitorizat in caz de alarma, agentii de interventie fiind antrenati si calificati pentru serviciul de interventie rapida.Echipajele de interventie efectueaza serviciul in puncte fixe de stationare, in zonele apropiate obiectivelor monitorizate si prin patrulare pe trasee prestabilite. In permanenta unul dintre echipaje se constituie in rezerva operativa pentru situatii speciale (alarme concomitente, defectiuni tehnice ale mijloacelor de transport etc).Activitatile zilnice ale echipajelor de interventie, punctele de stationare si traseele de patrulare se vor efectua conform Ordinelor de Serviciu emise si aprobate de catre conducerea dispeceratului in baza reglementarilor interne ale societatii Irbis Guard Grup.